Videoclips laten maken

Op basis van de inhoud van een nummer wordt een beeldverhaal bedacht.

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat de video een reflectie moet zijn van de artiest en de muziek. Wij hebben met veel verschillende genres en stijlen gewerkt, en kunnen altijd waar nodig het creatieve proces ondersteunen.

Een videoclip is een gemakkelijke manier om muziek te verspreiden. Het kan op televisie getoond worden en eenvoudig over het internet een groter publiek bereiken. Ook heeft het een belangrijke rol in de promotie van de muzikant, omdat er een duidelijk imago aan gekoppeld kan worden.

Wij bieden professionele muziek video’s aan, aangepast naar de wensen van de klant. Wanneer je een idee hebt voor een muziek video kunnen we bespreken wat de beste manier is om dit om te zetten tot het uiteindelijke product. Daarnaast filmen we ook regelmatig zowel grootschalige evenement als kleine optredens. Dit kan zowel live uitgezonden worden, als dat er een after movie gemaakt kan worden of een gehele registratie.

De samenwerking is inclusief

> Dedicated ambitieuze videoteams
> Scripting / concepting
> 100% rechtenvrij materiaal
> Alle soorten video en animatie
> Oplevering in elk gewenst formaat
> 24/7 beschikbaarheid

20 professionals staan 24/7 voor jullie klaar. Ons doel is een lange termijn samenwerking met Bedrijven en Merken direct.

Neem hier contact op

Bedrijfsnaam

Naam

E-mailadres

Telefoon

Bericht