Kom jij Clipforce versterken?


Want werken bij Clipforce betekent werken in een leuk team, goede arbeidsvoorwaarden, veel ruimte om jezelf te kunnen ontwikkelen, een erg lekker kantoor op de Spuistraat in Amsterdam, klanten om trots op te zijn en jezelf uitdagen in jouw vakgebied. 

Is er nog meer waarmee we je kunnen overhalen? Laat het ons weten. Bijvoorbeeld in jouw sollicitatie, we zijn benieuwd wat jou gelukkig maakt.

Wij werken met 20 vaste medewerkers en zijn videopartner van grotere en kleinere organisaties als ABN AMRO, AkzoNobel, Axians, Ricoh, Oracle, Nutricia, Descartes, Samsung maar ook van Beemster kaas, Weight Watchers, Madurodam en vele anderen.

Ben jij degene die ons beter maakt, wil je werken in een top team ambitieuze collega’s, neem dan snel contact met ons op, er zijn verschillende functies waarvoor wij nieuwe collega’s zoeken.

Neem contact op

Senior Video Producer

Wij zijn op zoek naar de beste Senior Video Producers. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het maken van de mooiste video content met onze klanten en stuur je een videoteam (Producer en Junior Producer) aan. Heb je al een aantal jaar ervaring met het maken van videocontent, neem dan snel contact met ons op. Vergeet niet je cv en linkedin profiel bij te voegen met daarbij een onderbouwing waarom jij denkt waarom onze klanten met jou content zouden moeten maken.

Video Producer

Wij zijn op zoek naar de beste Video Producer. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het maken van de mooiste video content met onze klanten. Heb je een marketing communicatie opleiding of achtergrond en affiniteit met video en animatie, neem dan snel contact met ons op. Vergeet niet je cv en linkedin profiel bij te voegen met daarbij een onderbouwing waarom jij denkt waarom onze klanten met jou content zouden moeten maken.

Marketing en Communicatie specialist

Wij zijn op zoek naar de beste Marketing en Communicatie specialist. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de marketing communicatie van Clipforce in de breedste zin des woords. Je onderhoudt en optimaliseert de website en social media. Je schrijft artikeltjes en verstuurt nieuwsbrieven. Heb je een marketing communicatie opleiding of achtergrond, affiniteit met video en animatie en enige jaren ervaring in een dergelijke job, neem dan snel contact met ons op. Vergeet niet je cv en Linkedin profiel bij te voegen met daarbij een onderbouwing waarom jij denkt van toegevoegde waarde te zijn voor Clipforce.

‘Bellers’

Ben je een belkampioen en weet je van geen ophouden? Wij maken video content en adviseren bedrijven op het gebied van video, binnen verschillende branches. Voor de verschillende branches zoeken wij ‘Bellers’. Heb je voldoende bel ervaring en denk je dat je van toegevoegde waarde kunt zijn voor Clipforce, neem dan snel contact met ons op. Vergeet je cv niet bij te voegen inclusief je linkedin profiel en natuurlijk een onderbouwing hoe je van toegevoegde waarde denkt te zijn.

Stageplek Studio

Ben je op zoek naar een meeloop stage, is filmen en monteren je passie, neem dan snel contact met ons op. Vergeet je cv niet bij te voegen inclusief je linkedin profiel en natuurlijk een onderbouwing hoe je van toegevoegde waarde denkt te zijn.

Stageplek Productie

Ben je op zoek naar een meeloop stage, is het schrijven van scripts en begeleiden van videoproductie processen je passie, neem dan snel contact met ons op. Vergeet je cv niet bij te voegen inclusief je linkedin profiel en natuurlijk een onderbouwing hoe je van toegevoegde waarde denkt te zijn.