Promo’s laten maken – van een event, product of dienst.

Een promo’s kunnen op site’s geplaatst worden, om het verhaal van een bedrijf of instantie te vertellen of een event of product te promoten. Ideaal gezien zou het bekijken van de video het eerste zijn wat de bezoeker doet wanneer hij op de site komt, waarbij direct een overzicht gegeven wordt van wie u bent of wat u doet terwijl u de bezoekers tegelijkertijd vermaakt en betrekt. Het kan dus een waardevolle tool zijn om het publiek direct aan te spreken

Beemster Kaas – Geitenkaas2019-09-11T10:40:07+02:00
ABN AMRO – Circl Vermaat2019-09-11T10:40:22+02:00

Promo Video’s horen kort en bondig te zijn. 

De samenleving is steeds meer ingericht aan de hand van digitale systemen, zoals het web, smartphones, tablets en social media. Daarom zijn promo video’s een goede manier om een specifiek publiek aan te spreken en ze onmiddelijk te betrekken. Eén beeld zegt immers meer dan duizend woorden. Dat maakt dat er geen betere manier is om de aandacht van uw publiek te vangen dan met een professionele, effectieve video. Een succesvolle promo video stoort mensen niet met saaie berichten die ze niet willen horen. In plaats daarvan trekt het mensen aan door het aanbieden van content van hoge kwaliteit die hun interesse zal opwekken in een paar vermakelijke minuten. Produceer iets goeds, en mensen zullen het niet alleen bekijken, maar ook delen en bespreken met mensen uit hun netwerk.

Promo Video’s horen kort en bondig te zijn. U heeft niet lang om te communiceren met een online publiek dat een berucht korte concentratieboog heeft. Daarom proberen wij altijd het script tot de kernelementen te krijgen, zodat de doelgroep wel aangesproken wordt zonder dat ze overweldigd worden met informatie. Dit betekent dat wanneer u een promo video wilt maken, u goed moet weten wat het publiek wil, en wat ze niet willen.

Wij geloven dat goede promo video’s gebaseerd zijn op een sterke creatieve visie en een duidelijk narratief rondom welomschreven doelstellingen. Promo video’s van Clipforce zijn visueel stimulerend, onvergetelijk en zeer effectief. Onze promo video’s zorgen ervoor dat uw merk, bedrijf of product op de best mogelijke manier gepresenteerd wordt.

De samenwerking is inclusief

> Dedicated ambitieuze videoteams
> Scripting / concepting
> 100% rechtenvrij materiaal
> Alle soorten video en animatie
> Oplevering in elk gewenst formaat
> 24/7 beschikbaarheid