Wij produceren alle soorten video content volgens een uniek model, Simpel en Snel.

Alle soorten video voor alle afdelingen van het bedrijf

Wij maken alle soorten video en animatie voornamelijk voor bedrijven en merken direct en hebben alle disciplines in huis. Wij werken volgens een heel erg transparant videoproductie model waarbij 30 diensten voor het produceren van video zijn vertaald naar strippen. Dit zorgt voor maximale flexibiliteit, zorgt voor een erg fijne samenwerking en is afhankelijk van het aantal strippen dat wordt afgenomen steeds voordeliger.

After movies / Registraties

Animaties

Commercials laten maken

Het produceren van de mooiste commercials hoeft niet zo ingewikkeld te zijn. Clipforce maakt de mooiste commercials, snel, voordelig en goed. Wij maken commercials voor alle soorten media, on- en offline gebruik – voor op het web en voor op TV. Van de commercials maken we desgewenst snippets die kunnen worden gedeeld op verschillende media.

Ook het produceren van Commercials wordt altijd terug gerekend volgens ons fijne strippenmodel.

Instructie video’s

Promo’s

Recruitment video

Social video

Werkwijze Clipforce

Clipforce is gespecialiseerd in het produceren en beheren van video en animatie. Online video groeit enorm, en dat is niet zomaar. Niet alleen bevordert video het begrijpen van een product of dienst met 74%, het heeft een enorm positief effect op de SEO van een website. Er is maar liefst 53 keer meer kans op de 1e pagina van Google te komen wanneer er gebruik gemaakt wordt van online video. Daarnaast kan video ook goed ingezet worden op Social Media, het is een snelle en persoonlijke manier om content te verspreiden. Met bijvoorbeeld de autoplay van Facebook, de nieuwe Twitter videoplayer of het linkbuildingeffect van Pinterest kan video op verschillende manieren ingezet worden op social media om een breder publiek te bereiken. Want maar liefst 75% van de kijkers bezoekt de website van de marketeer na het zien van een video. Het is dus een onmisbaar onderdeel van het marketingplan geworden.

Bij een dienst moet je denken aan een cameraman voor een dag, een dag een animator of een dag een studio. Hoe meer strippen afgenomen worden, des te voordeliger het produceren van content wordt. De strippenkaart is een jaar geldig en inzetbaar door meerdere afdelingen van een bedrijf en voor alle soorten content.

Bij Clipforce krijgt iedere klant een vast video team waarmee alle projecten uitgewerkt en geproduceerd worden. Dit team denkt mee over de scripts, stuurt de cameramannen en animators aan en houdt de deadlines in de gaten. Het werken met hetzelfde team zorgt voor een efficiënte en een prettige samenwerking.

Meer weten over de laatste ontwikkelingen op gebied van online video? Lees meer op onze blog.

De afspraken hoeven immers maar één keer gemaakt te worden en de huisstijl van het bedrijf wordt zo constant en correct uitgedragen. Dit maakt de video’s altijd goed inzetbaar voor alle marketingdoeleinden; er wordt een constante stem en stijl uitgedragen die de video’s herkenbaar maakt. Indien gewenst kan Clipforce altijd goed helpen met het inrichten van de videokanalen om de waardevolle content zo effectief mogelijk in te zetten.

Om zo voordelig en transparant mogelijk video te produceren werken wij met een uniek strippenkaartmodel. Dit houdt in dat 30 videoproductie diensten zijn vertaald naar strippen en de prijs per strip zakt afhankelijk van het aantal strippen dat wordt afgenomen.

De samenwerking is inclusief

> Dedicated ambitieuze videoteams
> Scripting / concepting
> 100% rechtenvrij materiaal
> Alle soorten video en animatie
> Oplevering in elk gewenst formaat
> 24/7 beschikbaarheid

20 professionals staan 24/7 voor jullie klaar. Ons doel is een lange termijn samenwerking met MKB, corporates en merken direct.

Hoe kunnen we helpen?

Bedrijfsnaam

Naam

E-mailadres

Telefoon

Bericht