Documentaire laten maken

De mooiste documentaires in binnen- en buitenland

Heeft u een verhaal te vertellen? Heeft uw hedendaagse aanwezigheid historische significantie? Is er een moment dat u wil vasthouden terwijl het bezig is? Is er een aspect van het werkproces dat onder de aandacht gebracht moet worden? Een documentaire kan entertainen, informatie bewaren of uw bericht of moment delen. Ons team staat klaar om een entertainende en informatieve video te ontwikkelen voor uw publiek. Wij zorgen dat het verhaal op de best mogelijke manier verteld wordt.

Clipforce produceert korte en lange documentaire projecten voor bedrijven. Bij het ontwikkelen van een documentaire zijn er verschillende punten waar rekening mee gehouden moet worden, zo moet er nagedacht worden over het ontwikkelen van het narratief, de fysieke productie, het projectmanagement, het toevoegen van animatie of motion graphics, visuele effecten, muziek, geluid, voice-overs en digitale distributie. Clipforce kan adviseren en helpen met de ontwikkelingen waar nodig. Of het nou gaat om een diepte interview of een reportage.

De samenwerking is inclusief

> Dedicated ambitieuze videoteams
> Scripting / concepting
> 100% rechtenvrij materiaal
> Alle soorten video en animatie
> Oplevering in elk gewenst formaat
> 24/7 beschikbaarheid

20 professionals staan 24/7 voor jullie klaar. Ons doel is een lange termijn samenwerking met Bedrijven en Merken direct.

Neem hier contact op

Bedrijfsnaam

Naam

E-mailadres

Telefoon

Bericht