Commercials laten maken voor op tv of online

Wij maken commercials snel, voordelig en goed! We hebben regisseurs en andere videoprofessionals in vaste dienst die niets liever doen dan de mooiste commercials maken. Al bijna 10 jaar zorgt Clipforce voor concepten, productie van commercials in binnen- en buitenland.

Commercial – AA Drink – Dafne Schippers & Robert Lathouwers2018-08-24T13:28:00+02:00
Talens van Gogh2018-08-15T16:53:05+02:00

Clipforce is gespecialiseerd in het snel, voordelig en goed produceren van Commercials.

TV en advertentie campagnes zijn effectieve manieren om een grote doelgroep te bereiken. De combinatie van beeld, geluid en beweging zorgt voor commercials waarmee persoonlijk met het publiek verbonden kan worden. Al 8 jaar zorgt Clipforce voor concepten, productie en verschillende commercials voor binnen- en buitenland.

Met meer dan 200 tevreden klanten hebben wij al vele en verschillende soorten video’s geproduceerd. Met de verschuiving van traditionele televisie naar online video, houden wij altijd rekening met de ontwikkelingen en maken wij video voor zowel het web, mobile als voor de verschillende social media kanalen. Wij kunnen altijd helpen met het maken van een videostrategie en het optimaliseren van de video’s en kanalen om voor een zo groot mogelijk bereik te zorgen.

De samenwerking is inclusief

> Dedicated ambitieuze videoteams
> Scripting / concepting
> 100% rechtenvrij materiaal
> Alle soorten video en animatie
> Oplevering in elk gewenst formaat
> 24/7 beschikbaarheid