Animaties laten maken, snel, voordelig en goed!

Er is veel informatie die simpeler met klanten of medewerkers gedeeld kan worden. Hoe breng je informatie op een manier dat de ontvanger het niet meer vergeet? 

Het grote voordeel van animatie is de ongelimiteerde mogelijkheden en de optie om de gehele look en feel aan te passen aan de merkidentiteit van een bedrijf of merk.

Hoe kunnen wij helpen?

Wij maken alle soorten Animatie en hebben alle disciplines in huis

Als een foto 1000 woorden waard is, staat één minuut video gelijk aan 1.8 miljoen woorden. Daarom zijn animaties erg effectief in het overbrengen van informatie. Het wordt veel gebruikt om complexe ideeën, situaties en producten uit te leggen. Doordat de stijl geheel zelf bepaald kan worden blijft de content altijd herkenbaar, daarnaast kan gemakkelijk een reeks in dezelfde huisstijl gemaakt worden.

Animaties heeft als basis het achter elkaar plaatsen van losse beelden. Beeld voor beeld wordt een film in elkaar gezet. Op elk beeld verandert er iets kleins. Wanneer stilstaande beelden, ook wel frames genoemd, snel genoeg achter elkaar worden afgespeeld, dan geeft dat een bewegend beeld. Het gebruik van animaties geeft vele mogelijkheden. Het ontwikkelen van beeld door animatie is ongelimiteerd, in tegenstelling tot beeld gemaakt met een camera. Daarnaast kan met animaties duidelijk een focus op iets worden gelegd, doordat er precies gekozen kan worden wat wel en niet wordt laten zien. Al deze aspecten maakt dat animaties erg geschikt zijn om complexe boodschappen te versimpelen.

Iedere klant heeft een vast account team met wie de projecten worden uitgevoerd 

Wij helpen graag bij het maken van jullie animaties. Bij Clipforce werken alleen zeer ervaren professionals die niets liever doen dan meedenken en content maken. Wij werken volgens een diensten en strippenmodel waarbij verschillende productiediensten zijn vertaald naar strippen. Dit model werkt erg fijn, iedereen weet waar hij aan toe is en het is ook nog eens erg voordelig. Hoe meer Animaties des te voordeliger het maken van Animaties wordt. Wij werken voor alle soorten bedrijven en merken die allemaal dezelfde kwaliteit en flexibiliteit krijgen.