Animaties laten maken, snel, voordelig en goed!

Er is veel informatie die simpeler met klanten of medewerkers gedeeld kan worden. Hoe breng je informatie op een manier dat de ontvanger het niet meer vergeet?

Het grote voordeel van animatie is de ongelimiteerde mogelijkheden en de optie om de gehele look en feel aan te passen aan de merkidentiteit van een bedrijf of merk.

Wij zijn preferred supplier van animaties onder andere voor de volgende bedrijven

Een vast account team met wie de projecten worden uitgevoerd.

Wij helpen graag bij het maken van jullie animaties. Bij Clipforce werken alleen zeer ervaren videoprofessionals die niets liever doen dan meedenken en content maken. Wij werken volgens een diensten en strippenmodel waarbij verschillende productiediensten zijn vertaald naar strippen. Dit model werkt erg fijn en simpel – iedereen weet waar hij aan toe is en het is ook nog eens erg voordelig.

Hoe meer video en animaties des te voordeliger het maken van content wordt – wij werken voor alle soorten bedrijven en merken die allemaal dezelfde kwaliteit, service en flexibiliteit krijgen.

Animatie – Mezzo – Respijtzorg2018-08-20T15:26:46+02:00
Animatie- NRC – de NRC lezer2018-08-20T15:13:18+02:00

De samenwerking is inclusief

> Dedicated ambitieuze videoteams
> Scripting / concepting
> 100% rechtenvrij materiaal
> Alle soorten video en animatie
> Oplevering in elk gewenst formaat
> 24/7 beschikbaarheid

20 professionals staan 24/7 voor jullie klaar. Ons doel is een lange termijn samenwerking met MKB, corporates en merken direct.

Hoe kunnen we helpen?

Bedrijfsnaam

Naam

E-mailadres

Telefoon

Bericht