Event Registratie2019-10-07T22:01:34+02:00

Aftermovies laten maken of event laten registreren

Video is de perfecte manier om de impact van evenementen te vergroten.

Evenementen worden meestal geregistreerd met meerdere camera’s maar het kan ook simpeler. Het is leuk en goed een video van een event te maken voor de mensen die niet bij het event aanwezig konden zijn, maar het is natuurlijk ook goed en leuk voor de mensen die die er wel waren. De video kan worden gestuurd in een nieuwsbrief maar kan ook geplaatst worden op social media, de site of een intranet. Het beeldmateriaal dat is geschoten wordt vaak ook weer gebruikt voor het maken van een promo van een volgend event.

After movies of event registraties: Houd een evenement levend

De Indian summer is nu toch echt voorbij. De herfst is begonnen en dat is voor de meesten een signaal om een inspirerend en inhoudelijk congres te organiseren. Het centrale uitgangspunt tijdens zo’n dag is vooral informeren én elkaar te ontmoeten. Er komt van het laatste door een te strakke tijdsplanning vaak niets terecht omdat in de praktijk sessies altijd uitlopen.

Het is dan ook niet zo gek dat er vanuit de zakelijke markt er steeds meer vraag is naar een bijeenkomst die meer event gericht is. En waar de gasten op de dag zelf een keuze kunnen maken welke sessies ze graag willen bijwonen. Deze trend is overgewaaid vanuit de publieke sector en is omgedoopt tot ‘congrestival’.

Een congrestival is zo ingericht dat de bezoeker de gehele dag op verschillende manieren wordt geprikkeld. Door middel van workshops en interactieve presentaties blijft nieuwsgierigheid de boventoon. Vaak vindt een congrestival ook op een unieke locatie plaats om zo de gehele beleving compleet te maken. En laat beleving nou net één van de grootste succesfactoren zijn van een evenement.

Houd het event na afloop ook levend
Om doelstellingen nog meer kans van slagen te geven en zo goed mogelijk gebruik te maken van het feit dat de doelgroep en je netwerk samen zijn tijdens het event, is het een goed idee om het event te laten registreren. Immers heeft iedereen die op het event zijn afgekomen tijd vrij gemaakt en kan het veel opleveren om de gasten iets te laten zeggen over het event of desbetreffende thema. Daarnaast biedt het een kans om je boodschap nog eens te vertellen, EN aan een groter publiek.

De samenwerking is inclusief

> Dedicated ambitieuze videoteams
> Scripting / concepting
> 100% rechtenvrij materiaal
> Alle soorten video en animatie
> Oplevering in elk gewenst formaat
> 24/7 beschikbaarheid

20 professionals staan 24/7 voor jullie klaar. Ons doel is een lange termijn samenwerking met MKB, corporates en merken direct.

Hoe kunnen we helpen?

Bedrijfsnaam

Naam

E-mailadres

Telefoon

Bericht