Productie van alle soorten hoge kwaliteit video en animatie

Naast de 20 vaste account managers, producers, regisseurs, camera-operators en animators in vaste dienst hebben wij een aantal zorgvuldig geselecteerde professionals beschikbaar voor het maken van de mooiste en beste content.

Wij werken volgens een duidelijk concept van videodiensten en strippen. We inventariseren samen de totale behoefte aan videocontent. Vervolgens wordt het aantal strippen bepaald dat voor het maken van de content nodig is. Des te meer strippen er worden afgenomen des te voordeliger het maken van de videocontent wordt.

25 videodiensten – ingrediënten voor het maken van video – zijn vertaald naar strippen. Bij een dienst kun je denken aan een cameraman, animator of een studio, maar ook een drone, voice-over of advies op het gebied videomarketing. De strippen zijn inzetbaar voor meerdere afdelingen van een bedrijf en voor alle soorten content.

Iedere klant heeft een vast Clipforce account team waarmee de basis afspraken gemaakt worden, en de projecten uitgewerkt en geproduceerd.

Het account team adviseert, denkt mee over de scripts, stuurt de camera-operators, editors en animators aan, houdt de deadlines in de gaten en zorgt ervoor dat de gemaakte afspraken nageleefd worden. Het werken met hetzelfde account team zorgt voor efficiënte en een prettige samenwerking.

Wij zijn 24/7 beschikbaar, hebben geen lastminute- of weekendtarieven en gaan door tot de video’s tip top in orde zijn en voldoen aan de wensen van de klant.

Naast het produceren van alle content adviseren we ook op het gebied van het strategisch integreren van video content en het gebruiken van video om te verbinden, te informeren, te vermaken en te beïnvloeden over merk, producten of diensten.

Wij maken veel videocontent voor verschillende branches; Lifestyle, Pharma, ICT, Business, Entertainment, Media, Education. Videocontent voor op sites, kanalen en social media.

Onze samenwerking is inclusief

20 vaste medewerkers – 24/7 beschikbaar en bereikbaar – Geen last-minute of weekend tarieven – Vaste tarieven op basis van volumevoordeel – Vast Account Team – Correctierondes tot gewenste eindresultaat – Rechten geproduceerde content bij opdrachtgever