Over ons 2018-01-23T11:46:00+00:00

Snel, voordelig en goed!

Er zijn 20 video producers, regisseurs, camera-operators en animators in vaste dienst voor het maken van de mooiste en beste content.

Neem contact op

Helder concept

Wij werken volgens een helder concept van videodiensten en strippen. 25 videodiensten – ingrediënten voor het maken van video – zijn vertaald naar strippen.

Bij een dienst kun je denken aan een cameraman, animator of een studio, maar ook een drone, voice-over of advies op het gebied videomarketing. De strippen zijn inzetbaar voor meerdere afdelingen van een bedrijf en voor alle soorten content. Iedere klant heeft een vast Clipforce account team waarmee de basis afspraken gemaakt worden, en de projecten uitgewerkt en geproduceerd.

We inventariseren samen de totale behoefte aan videocontent waarna het aantal strippen bepaald wordt dat voor het maken van de content nodig is. Des te meer strippen er worden afgenomen des te voordeliger het maken van de videocontent wordt.

Vaste productie teams

Het productie team adviseert, denkt mee over de scripts, stuurt de camera-operators, editors en animators aan, houdt de deadlines in de gaten en zorgt ervoor dat de gemaakte afspraken nageleefd worden. Het werken met hetzelfde account team zorgt voor efficiënte en een prettige samenwerking.

Wij zijn 24/7 beschikbaar, hebben geen lastminute- of weekendtarieven en gaan door tot de video’s tip top in orde zijn en voldoen aan de wensen van de klant.

Naast het produceren van alle content adviseren we ook op het gebied van het strategisch integreren van video content en het gebruiken van video om te verbinden, te informeren, te vermaken en te beïnvloeden over merk, producten of diensten.

Samenwerking inclusief

– dedicated ambitieuze productie teams
– scripting / concepting
– 100% rechtenvrij materiaal
– productie van alle soorten video en animatie
– oplevering in elk gewenst formaat
– 24 / 7 beschikbaarheid
– geen weekend of last minute tarieven 

Neem contact op
Videoproductie voor in- en externe communicatie, sales en marketing. Snel voordelig en goed.