Loading...

Wij zijn met 20 vaste medewerkers en videopartner van 200+ grote en kleine organisaties als ABN AMRO, Axians, Ricoh, Oracle, Nutricia, Descartes, Melkunie, Samsung maar ook voor Roche, Deloitte, The Body Shop en vele anderen.

Naast de 20 vaste medewerkers hebben wij een flexibele groep specifiekere camera-operators, editors en animators. Maar we hebben ook toegang tot ‘s-lands beste regisseurs en producers. Voor alle projecten selecteren wij de beste professionals.

Wij werken net wat anders dan andere productiebedrijven.

Wij werken volgens een duidelijk concept van videodiensten en strippen. Samen met een klant inventariseren we de content-kalender en bepalen we de totale behoefte aan videocontent binnen het bedrijf. Vervolgens wordt het aantal strippen bepaald dat voor het maken van de content nodig is. Des te meer strippen er worden afgenomen des te voordeliger het maken van de videocontent wordt.

25 videodiensten – ingrediënten voor het maken van video – zijn vertaald naar strippen. Bij een dienst kun je denken aan een cameraman, animator of een studio, maar ook een drone, voice-over of het adviseren op het gebied videomarketing. De strippen zijn inzetbaar door meerdere afdelingen van een bedrijf en voor alle soorten content.

Iedere klant heeft een vaste Clipforce producer waarmee de basis afspraken gemaakt worden, en de projecten uitgewerkt en geproduceerd. Deze producer denkt mee over de scripts, stuurt onze camera-operators, editors en animators aan, houdt de deadlines in de gaten en zorgt ervoor dat de gemaakte afspraken nageleefd worden. Het werken met dezelfde producer zorgt voor efficiënte en een prettige samenwerking.

Wij zijn 24/7 beschikbaar, hebben geen lastminute- of weekendtarieven en gaan door tot de video’s tip top in orde zijn en voldoen aan de wensen van de klant.

Naast het produceren van alle content adviseren we ook op het gebied van het strategisch integreren van video content in een marketing mix en het gebruiken van video om kijkers te verbinden, interactie te hebben, te informeren en te beïnvloeden over merk, producten of diensten gedurende de gehele customer journey.

Wij maken veel videocontent voor verschillende branches; Lifestyle, Pharma, ICT, Business, Entertainment, Media, Education. Videocontent voor op eigen sites, eigen kanalen en ook voor social media.

Onze samenwerking is inclusief

– 20 vaste medewerkers
– 24/7 beschikbaar en bereikbaar
– Geen last-minute of weekend tarieven
– Vaste tarieven op basis van volumevoordeel
– Vast Account Team
– Correctierondes tot gewenste eindresultaat
– Rechten geproduceerde content bij opdrachtgever