Videoclip2018-01-21T17:09:22+00:00

Videoclips maken

Een videoclip is een korte film op muziek om een muzikant en zijn werk te promoten. Op basis van de inhoud (verhaal en sfeer) van een nummer wordt een beeldverhaal bedacht en een locatie gekozen om dit verhaal te filmen. Wij begrijpen dat het belangrijk is dat de video een reflectie moet zijn van de artiest en de muziek. Wij hebben met veel verschillende genres en stijlen gewerkt, en kunnen altijd waar nodig het creatieve proces ondersteunen.

Een videoclip is een gemakkelijke manier om muziek te verspreiden. Het kan op televisie getoond worden en eenvoudig over het internet een groter publiek bereiken. Ook heeft het een belangrijke rol in de promotie van de muzikant, omdat er een duidelijk imago aan gekoppeld kan worden.

Wij bieden professionele muziek video’s aan, aangepast naar de wensen van de klant. Wanneer je een idee hebt voor een muziek video kunnen we bespreken wat de beste manier is om dit om te zetten tot het uiteindelijke product. Daarnaast filmen we ook regelmatig zowel grootschalige evenement als kleine optredens. Dit kan zowel live uitgezonden worden, als dat er een after movie gemaakt kan worden of een gehele registratie.

Videoproductie voor in- en externe communicatie, sales en marketing. Snel voordelig en goed.