Tijd voor een nieuwe job

Want werken bij Clipforce betekent werken in een leuk team, goede arbeidsvoorwaarden, lekkere koffie, gezellige activiteiten, klanten om trots op te zijn en jezelf uitdagen in jouw vakgebied. Is er nog meer waarmee we je kunnen overhalen? Laat het ons weten. Bijvoorbeeld in jouw sollicitatie, we zijn benieuwd wat jou gelukkig maakt.

Wij werken met 20 vaste medewerkers en zijn videopartner van grotere en kleinere organisaties als ABN AMRO, Axians, Ricoh, Oracle, Nutricia, Descartes, Melkunie, Samsung maar ook van Roche, Deloitte, The Body Shop en vele andere tevreden klanten.

Ben jij degene die ons beter maakt, wil je werken in een top team enthousiaste collega’s, neem dan snel contact met ons op, er zijn verschillende functies waarvoor wij nieuwe collega’s zoeken.

Wij werken volgens een duidelijk concept van videoproductie-diensten en strippen.

Samen met een klant inventariseren we de totale behoefte aan videocontent. Des te meer videocontent er wordt gemaakt des te voordeliger het produceren van de videocontent wordt.

Wij zijn 24/7 beschikbaar, hebben geen lastminute- of weekendtarieven en gaan door tot de video’s tip top in orde zijn en voldoen aan de wensen van de klant.

Naast het produceren van videocontent adviseren we op het gebied van het strategisch integreren van videocontent in een marketing mix en het gebruik van video om te verbinden, te informeren en te beïnvloeden over bijvoorbeeld merken, producten of diensten.

Wij produceren veel videocontent voor verschillende branches; Lifestyle, Pharma, Business, Entertainment, Media, Education.

Motion Design
Sales Executive
Client Manager
Stage Marketing