Vacatures – Clipforce online video en animaties 2018-04-10T20:24:40+00:00

Kom jij Clipforce versterken?

Want werken bij Clipforce betekent werken in een leuk team, goede arbeidsvoorwaarden, een erg lekker kantoor op de Spuistraat in Amsterdam, heerlijke koffie, gezellige activiteiten, klanten om trots op te zijn en jezelf uitdagen in jouw vakgebied.

Stuur snel een mail

Is er nog meer waarmee we je kunnen overhalen? Laat het ons weten. Bijvoorbeeld in jouw sollicitatie, we zijn benieuwd wat jou gelukkig maakt.

Wij werken met 20 vaste medewerkers en zijn videopartner van grotere en kleinere organisaties als ABN AMRO, AkzoNobel, Axians, Ricoh, Oracle, Nutricia, Descartes, Samsung maar ook van Beemster kaas, Weight Watchers, Madurodam en vele anderen.

Ben jij degene die ons beter maakt, wil je werken in een top team ambitieuze collega’s, neem dan snel contact met ons op, er zijn verschillende functies waarvoor wij nieuwe collega’s zoeken.

Business Development Manager

Wij zijn op zoek de beste Business development manager. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren / intensiveren van de relatie met onze bestaande klanten. Heb je minimaal een HBO opleiding en een flink aantal jaar ervaring in een vergelijkbare of marketing / communicatie job neem dan snel contact op. Vergeet niet je cv en Linkedin profiel bij te voegen met daarbij je toelichting waarom je denkt van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor Clipforce.

Neem contact op

Account Managers / Video Producers

Wij zijn op zoek de beste Account Managers / Video Producers. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het maken van de mooiste video content voor onze klanten. Heb je een marketing communicatie opleiding of achtergrond en affiniteit met video en animatie, neem dan snel contact met ons op. Vergeet niet je cv en linkedin profiel bij te voegen met daarbij een onderbouwing waarom jij denkt waarom onze klanten met jou content zouden willen / moeten maken.

Neem contact op

Sales Executives

Ben je een echte sales kampioen en weet je van geen ophouden? Wij maken video content en adviseren bedrijven op het gebied van video, binnen verschillende branches/verticals. Voor de verschillende branches zoeken wij ‘lead generators’. Heb je voldoende sales ervaring en denk je dat je van toegevoegde waarde kunt zijn voor Clipforce, neem dan snel contact met ons op. Vergeet je cv niet bij te voegen inclusief je linkedin profiel en natuurlijk een onderbouwing hoe je van toegevoegde waarde denkt te zijn.

Neem contact op
Videoproductie voor in- en externe communicatie, sales en marketing. Snel voordelig en goed.