OP ZOEK NAAR EEN LEUKE NIEUWE JOB?

Video Marketeer
Sales Exectutive

Inmiddels werken wij met 20 vaste medewerkers en zijn wij videopartner van grote en kleine organisaties als ABN AMRO, Axians, Ricoh, Oracle, Nutricia, Descartes, Melkunie, Samsung maar ook voor Roche, Deloitte, The Body Shop en vele andere tevreden opdrachtgevers.

Ben jij degene die ons beter maakt, wil je werken in een goed team enthousiaste collega’s, neem dan snel contact met ons op.

Er zijn verschillende functies waarvoor wij nieuwe collega’s zoeken.

Wij werken volgens een duidelijk concept van videoproductie-diensten en strippen. Samen met een klant inventariseren we de content-kalender en bepalen we de totale behoefte aan videocontent binnen het bedrijf. Des te meer videocontent er wordt gemaakt des te voordeliger het produceren van de videocontent wordt.

Wij zijn 24/7 beschikbaar, hebben geen lastminute- of weekendtarieven en gaan door tot de video’s tip top in orde zijn en voldoen aan de wensen van de klant.

Naast het produceren van videocontent adviseren we ook op het gebied van het strategisch integreren van videocontent in een marketing mix en het gebruik van video om kijkers te verbinden, interactie te hebben, te informeren en te beïnvloeden over merk, producten of diensten.

Wij produceren veel videocontent voor verschillende branches; Lifestyle, Pharma, Business, Entertainment, Media, Education.

Videomarketeer – Sales Executives