Loading...

Inmiddels werken wij met 20 vaste medewerkers en zijn wij videopartner van 200+ grote en kleine organisaties als ABN AMRO, Axians, Ricoh, Oracle, Nutricia, Descartes, Melkunie, Samsung maar ook voor Roche, Deloitte, The Body Shop en vele andere tevreden opdrachtgevers.

Ben jij degene die ons beter maakt, wil je werken in een goed team enthousiaste collega’s, neem dan snel contact met ons op.

Er zijn verschillende functies waarvoor wij nieuwe collega’s zoeken.

Wij werken volgens een duidelijk concept van videodiensten en strippen. Samen met een klant inventariseren we de content-kalender en bepalen we de totale behoefte aan videocontent binnen het bedrijf. Vervolgens wordt het aantal strippen bepaald dat voor het maken van de content nodig is. Des te meer strippen er worden afgenomen des te voordeliger het maken van de videocontent wordt.

Wij zijn 24/7 beschikbaar, hebben geen lastminute- of weekendtarieven en gaan door tot de video’s tip top in orde zijn en voldoen aan de wensen van de klant.

Naast het produceren van alle content adviseren we ook op het gebied van het strategisch integreren van video content in een marketing mix en het gebruiken van video om kijkers te verbinden, interactie te hebben, te informeren en te beïnvloeden over merk, producten of diensten.

De productie van veel videocontent voor verschillende branches; Lifestyle, Pharma, Business, Entertainment, Media, Education.

VideomarketeerProducersMotion DesignersCamera OperatorsSales Executives