Online video laten maken2018-12-05T11:45:44+00:00

Video laten maken

Wij maken alle soorten video content voor in- en externe communicatie, marketing en sales! Snel, voordelig en goed!

Neem contact op

Video laten maken

Clipforce is gespecialiseerd in het produceren en beheren van online video en animaties. Online video groeit enorm, en dat is niet zomaar. Niet alleen bevordert video het begrijpen van een product of dienst met 74%, het heeft een enorm positief effect op de SEO van een website. Er is maar liefst 53 keer meer kans op de 1e pagina van Google te komen wanneer er gebruik gemaakt wordt van online video. Daarnaast kan video ook goed ingezet worden op Social Media. Het is een snelle en persoonlijke manier om content te verspreiden. Met bijvoorbeeld de autoplay van Facebook, de nieuwe Twitter videoplayer of het linkbuildingeffect van Pinterest kan video op verschillende manieren ingezet worden op social media om een breder publiek te bereiken. Want maar liefst 75% van de kijkers bezoekt de website van de marketeer na het zien van een video. Het is dus een onmisbaar onderdeel van marketing geworden.

Werkwijze Clipforce

Bij Clipforce krijgt iedere klant een vaste account director en vast account team waarmee alle projecten uitgewerkt en geproduceerd worden. Dit team denkt mee over de scripts, stuurt de cameramannen en animators aan en houdt de deadlines in de gaten. Het werken met hetzelfde team zorgt voor een efficiënte en een prettige samenwerking.

De afspraken hoeven immers maar één keer gemaakt te worden en de huisstijl van het bedrijf wordt zo constant en correct uitgedragen. Dit maakt de video’s altijd goed inzetbaar voor alle marketingdoeleinden; er wordt een constante stem en stijl uitgedragen die de video’s herkenbaar maakt. Indien gewenst kan Clipforce altijd goed helpen met het inrichten van de videokanalen om de waardevolle content zo effectief mogelijk in te zetten.

Voordelig Videoproductie

Om zo voordelig en transparant mogelijk video te produceren werken wij met een uniek strippenkaartmodel. Dit houdt in dat er 25 diensten zijn vertaald naar strippen en de prijs per strip zakt afhankelijk van het aantal strippen dat wordt afgenomen. Bij een dienst moet je bijvoorbeeld denken aan een cameraman voor een dag, een dag een animator of een dag een studio. Hoe meer strippen afgenomen worden, des te minder je betaalt per strip dus des te voordeliger de videocontent. De strippenkaart is een jaar geldig en inzetbaar door meerdere afdelingen van een bedrijf en voor alle soorten content.

Meer weten over de laatste ontwikkelingen op gebied van online video? Lees meer op onze blog.

Videoproductie voor in- en externe communicatie, sales en marketing. Snel voordelig en goed.