ICT video2018-01-21T17:09:22+00:00

ICT Clips laten maken

Voor de ICT branche wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten video content. Regelmatig draait het bij ICT video’s om complexe ideeën en processen die met aantrekkelijke, visueel dynamische beelden getoond worden om te informeren, te vermaken en te verbinden met de doelgroep. Maar ook bijvoorbeeld testimonials, event registraties of promo video’s zijn veelgebruikte vormen van video content voor ICT bedrijven.

Bij Clipforce maken we zowel video’s aan de hand van film als door middel van animatie-technieken. Er wordt gebruik gemaakt van motion design, vloeiende visuele storytelling, geanimeerde typografie, strakke montage en goed gebruik van graphics, passende muziek en duidelijke verhaalvertelling om ingewikkelde kwesties en concepten op begrijpelijke en onvergetelijke manieren te communiceren.

De ongelimiteerde mogelijkheden van Animatie maakt dat complexe verhalen begrijpelijk en concreet uitgelegd kunnen worden. De verschillende vormen van animatie hebben weer andere kwaliteiten die van toepassing kunnen zijn voor het verhelderen van de diensten. Daarnaast kunnen animatievideo’s gemakkelijk vertaald worden, waardoor ze internationaal in te zetten zijn.

Als een foto meer zegt dan duizend woorden, bedenk dan wat een impact korte video’s hebben en wat ze kunnen doen om bewustzijn te creëren en de positieve effecten dat het voor een bedrijf kan hebben. Creatieve, professionele video’s zorgen voor meer verkeer naar uw website, verbeteren de SEO, brengen Social Media tot leven en verbeteren uiteindelijk de relatie met uw klanten en personeel.

Videoproductie voor in- en externe communicatie, sales en marketing. Snel voordelig en goed.