How-to Video2018-09-24T10:40:21+00:00

How-to Video’s laten maken

Video’s maken om te leren, te informeren en prestatie te verbeteren zijn altijd lastig. Wij hebben veel how-to video’s gemaakt voor verschillende bedrijven over verschillende onderwerpen.

Leren verreist een complexe reeks voorwaarden en aanwijzingen. Aandachtsbogen zijn beperkt – het publiek is sneller afgeleid dan ooit. Wij begrijpen deze dynamiek en nemen het mee in elke training die wij ontwikkelen.

Het maken van effectieve how-to video’s verreist de juiste mix van script, montage, toon, lengte en betrokkenheid. Video is een waardevol middel voor uitlegvideo’s voor elk soort bedrijf.

Bij het realiseren van how-to video’s moeten verschillende elementen meegenomen worden. Allereerst moet er gekeken worden naar het publiek: Tegen wie praten we? Wat hebben zij in hun hoofd over het onderwerp? Bijvoorbeeld wanneer een product demo ontwikkeld wordt, moet er gekeken worden naar het niveau van bewustzijn dat het publiek heeft.

Is het een zeer technisch product? Is het een gespecialiseerd product zoals huidverzorging? Wat is de juiste toon die gezet moet worden voor dit publiek? Wie is geschikt om zo een bericht over te brengen? Wie zou het meest overtuigend zijn en voor de meeste betrokkenheid zorgen? Welk soort muziek hoort bij de video? Wat zijn de doelstellingen? Kijken we naar het ontwikkelen van een nieuwe vaardigheid of naar het verbeteren van kennis? Moet het humoristisch zijn? Serieus? Wat is de bedrijfstoon die overgebracht moet worden?

Al deze verschillende factoren nemen wij mee in het productieproces. Nadat we de doelstellingen van de trainingsvideo’s begrepen hebben, werken we samen aan het vertalen van de bedrijfsstijl naar de video content. Wij kunnen altijd helpen met het beslissen over factoren zoals het gebruik van professionele acteurs, voice-overs, werknemers, animaties en de toon. Het resultaat moet video’s zijn die voldoen aan alle doelstellingen.

How to video – Etos – The Party Look2018-08-21T10:31:42+00:00
Animatie – ING – Online hypotheekgesprek2018-08-20T17:34:25+00:00
How-to video – Enterprise – How to get to the Amsterdam office2018-08-24T16:12:11+00:00

De samenwerking is inclusief

> dedicated ambitieuze account teams
> scripting / concepting
> 100% rechtenvrij materiaal
> alle soorten video en animatie
> oplevering in elk gewenst formaat
> 24/7 beschikbaarheid 

Wij zijn preferred videopartner oa van 

Videoproductie voor in- en externe communicatie, sales en marketing. Snel voordelig en goed.