Commercial 2018-01-21T17:09:15+00:00

Commercials laten maken

TV en advertentie campagnes zijn effectieve manieren om een grote doelgroep te bereiken. De combinatie van beeld, geluid en beweging zorgt voor commercials waarmee persoonlijk met het publiek verbonden kan worden. Al 6 jaar zorgt Clipforce voor concepten, productie en verschillende commercials voor binnen- en buitenland.

Met meer dan 500 tevreden klanten hebben wij al vele en verschillende soorten video’s geproduceerd. Met de verschuiving van traditionele televisie naar online video, houden wij altijd rekening met de ontwikkelingen en maken wij altijd video voor zowel het web, mobile als voor de verschillende social media kanalen. Wij kunnen altijd helpen met het maken van een videostrategie en het optimaliseren van de video’s en kanalen om voor een zo groot mogelijk bereik te zorgen.

Wij vinden het erg belangrijk om flexibel te zijn, en kunnen onze technische productie, distributie advies en creatieve input altijd dusdanig aanpassen waar nodig.

Met meer dan 6 jaar ervaring hebben we ervaring in verschillende branches, van fashion tot ICT. Om voor zo hoog mogelijke kwaliteit te zorgen en zo flexibel mogelijk te zijn hebben wij een vast team aan animatoren en cameraoperators in dienst.

Bij Clipforce werken we samen om uw visie een realiteit te maken, en uw bericht zo te ontwerpen dat het verbindt met het publiek op een visueel niveau. Elke video is een kans om uw bedrijf of product te laten uitspringen tegenover de concurrentie door een bericht over te brengen dat zowel persuasief is als entertaining.

Video On Demand 2016-11-18T17:03:14+00:00
Promo – D-Reizen 2016-07-03T12:54:14+00:00
Videoproductie voor in- en externe communicatie, sales en marketing. Snel voordelig en goed.